Rulla ner så ser ni bästa låten just nu :D:D

Har nästan pluggat klart nu..TRÅKIGT!! Har prov imorgon i SO (USA). Men kan nog det mesta nu så jag hoppas ju att det går riktigt bra :)
HAHA; Dilan ringde för en stund sen och sa att hon hade fått gratis saker ifrån thevoice bara för att vi är VIP där, haha hon sa att alla bara stod och glodde,,najs eller vad?? [och JAAA jag VET att det stavas NICE så ingen behöver kommentera det :P]
Har föressten blivit beroende av vattenmelons godis, köpte en hel påse idag men det dumma är att dom bara säljer dom på ett ställe vad jag vet ;(
Nee nu måste jag gå och plugga igen, ska ju titta på PrisonBreak sen.
byebye(L)


BÄSTA LÅTEN JUST NU!!!

Sitter och lyssnar på bästa låten som finns just nu CHRIS BROWN- FOREVER medans jag sitter och frossar i vattenmelons godis som är SKIIIIIT GOTT :D


byebye(L)

F

Heejsaan :D
Har precis kommit hem från madde där jag och tjejerna sov, för igår så var vi ute och åt vid hötorget för att fira bella som fyller år på söndag..GRATTIS =). Iallafall så hade made godaste frukosten(som hon och hennes familj typ äter varje helg)... Avundsjuk man blir =P Kanske lägger in några bilder från kvällen sen.
Juste igår på våran dansträning så kom Sean från floor filler, vet ej ifal ni vet han är men han var fett rolig 8)
byebye(L)

Bio

Hejsan alla :)
Har varit på bio idag med sussane :) Vi såg på PS. I LOVE YOU och den var faktiskt mycket bättre än jag hade trott, fast den var ju sorglig som få filmer är -haha. Den handlade om Holly och om hennes år efter att hennes man hade dött, mannen har skrivit massa brev till henne som hon får i efterhand. Den var bra iallafall.
Innan filmen gick jag och susanne till elgiganten och såg finaste bärbara datan som var rosa, men jag vill ha en ny . Så mamma ifall du skulle se dettta så vet du - Jag vill ha en ny bärbar data~ en apple mac book air (som typ är smalare än min mobil när den är ihopfälld haha,)här är ett smalare och billigare allternativ.
Haha och på vägen hem så pratade susanne som en thailändare :P
Nee nu ska jag gå och titta på tv så
byebye(L)

f

Hejsan :)
Skulle bara skriva ett kort litet inlägg har suttit och tittat lite på mtv och ska nu börja titta på en film som heter IN THE MIX med USHER i :)
skulle kanske egentligen gå och grilla med thandi och dilan men vi får se hur det blir med det , vad ska ni göra ikväll?? :)
byebye(L)


länge sen

Hejsan alla! :)
Var länge sedan jag skrev i den här bloggen men nu bestämde jag mig för att skriva lite :)
Jag funderar på att göra min blogg ``lite större´´ för nu är det ju bara min närmsta som vet om den, men då måste man ju uppdatera mycket offtare+ att man inte vet vilka som läser den då(kanske någon helknäpp person)- vad tycker ni , ska jag göra min blogg större?? :)
Var iallafall på dansen med dilan igår, mario hade kommit tillbaka (han var ju med i so you think you can dance )
men han är den bästa läraren/tränaren man lär sig så snabbt när han koregraferar[vet ej hur det stavas :P]
Vi såg fille också -han som är med  i bounce och förra veckan såg vi ambra, benke och ambras dotter (som är jätte gullig och rolig haha jag och dilan satt och pratade med henne hur länge som helst(tro nu inte att vi typ är beroende av kändisar och deras barn utan det var faktiskt så att hon kom fram till oss så det så :P))
Ska gå och ta lite lunch nu men jag ska skriva senare idag igen(min blogg ska bli ju kanske bli stor if you remeber?)
byebye(L)

haha test....

Gör det här "testet"!!


En kvinna var på sin mors begravning. Där mötte hon en man hon inte kände igen. Hon tyckte att mannen var fantastisk - rena drömmannen och hon blev förälskad ögonblickligen! Då begravningen var över, försvann han utan att hon fått hans telefonnummer. Ingen visste vem han var så hon kunde inte kontakta honom. Några dagar senare mördar hon sin syster... Fråga: Vad var motivet till mordet på hennes syster? (... tänk lite innan du svarar och skrolla sedan ner .....)















































Svar: Hon hoppades att mannen skulle dyka upp på även denna begravning! Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat. Detta var ett test skapat av en känd amerikansk psykolog och som användes för att se om man tänker som en mördare. Många seriemördare som deltog i testet svarade rätt på frågan. Om du svarade fel kan du skatta dig lycklig. Om du har svarat rätt, ber jag dig vänligast att meddela mig, så att jag kan ta bort dig från min mail-lista.......


Har ju inte skrivit på ett tag nu MEN det är bara för att jag praoar och alltså inte orkar skriva när jag kommer hem (haha praoar på ica):P
byebye(L)

RSS 2.0