Vila i frid Gary Coleman

Ååh såg nyss att Gary Coleman hade gått bort. Hahaha asso jag älskade han, alltid assköna kommentarer och svar på allt.


Nike


hahaha lätt den snyggaste simpsons-karaktären dom någonsin gjort


RANDOM fritids

Eftersom jag måste sitta inne och plugga hela helgen så tänkte jag skriva ett helt random inlägg..ja igen.
När jag gick i 2:an eller 3:an kommer jag ihåg att vi på fritids hade en skitful tv med typ träram runt. Vi fick iallafall aldrig titta på den men vi hade smyigt in där och så kom min dåtida favoritvideo upp. Tyckte den var ascool då och bara älskade musiken medans jag idag inte riktigt fattar vad som var så coolt, största amatörvideon där dom bara springer runt med en jävla väska. Men det var en video jag älskade då och vi brukade springa runt och låtsas att det var vi som sprang där,hahaha undra ifall någon från fruängen ser det här nu och kommer ihåg det.

HAHAHA kan berätta en annan skitskämmig grej, jag ville vara Laura Croft från Tomb Rider när jag var liten hahaha jag vet jag måste ha haft någon störning i hjärnan men jag var inte riktigt som andra barn.


SOMMARLÅT

Pass på alla som tror Alors On Danse med Stromae är årets sommarlåt, nu börjar det bara bli jobbigt när den spelas överallt och precis hela tiden, hur länge har den funnits egentligen? Och helt ärligt det är något med killen i videon som skrämmer mig, kan inte sätta ord på vad det är men han ser konstig ut, typ som en docka hahaha.
Nej sätter någon på den låten igen sätter jag på mig hörlurarna och lyssnar på ''min egna sommarlåt'' ;) 


SHM FT PHARRELL


RANDOM housemusic

Berättar ju helt random saker här hela tiden så nu ska ni få veta en annan sak. Kom att tänka på det igår när vi snackade om musik. Alla historier börjar ju med ''aah jag kommer ihåg när...'' Jag får hela tiden olika musikperioder, i flera år var det t.ex Hip hop och The Voice var det som spelades 24/7 i hörlurarna och sen helt plötsligt började jag gilla housemusik och kommer ihåg hur det började haha. Nu till den helt random historien om hur det började. Jag satt och tittade på MTV en dag och då kom Lady Sovereign 'Blah Blah Blah' musikvideo upp.
 

Haha och vid 1:34 (kollade upp det nu haha är inte såå störd att jag kommer ihåg det) iallafall tyckte jag att han DJ:n var skitsnygg, dvs dom få sekunderna han filmades. Så skulle kolla upp vad han hette, sökte väl typ på ''DJ in Lady Sovereigns video'' men hittade det inte så efter 4 minuter pallade jag inte leta mer men hade då kommit in på youtube-listor med massssoooor av house musik.
Helt sjukt att två sekunder av denna kille kunde få mig att börja lyssna på house musik.

      

  Shit känns som tusen år sen haha,
but yeah now you know that story.


När blev Lady Gaga så stooor?

Kommer ihåg när vi träffade henne, helt vanlig brud som vi snackade med i typ 10 minuter utan att folk ens vände sig om. Och kommer ihåg när Nokia hade en gratiskonsert på Berns som dom inte ens lyckades fylla men nu lyckas hon fylla GLOBEN (TVÅ DAGAR I RAD!!)  Lyssnade mest på hennes första låtar så har inte riktigt haft så stor koll. Men KÄND har hon ju blivit, från en tom gratiskonsert till ett fullsatt Globen. När hände denna vändning, när blev hon så känd?

FRÅN SÅNGARE INGEN BRYDDE SIG OM
(asso titta va små vi var!! haha)


TILL


SUPERSTJÄRNA


Terror on Elm Street

Kom nyss hem, var på bio med Emelie. Vi fick för oss att gå på bio men när vi kom dit hade typ alla filmer vi ville se redan börjat så vi tittade på tv:n där alla filmer står och tog Terror On Elm street. Var tydligen premiär idag så det var fullsatt och några från personalen hade ''teater'' där framme. Hade aldrig hört talas om filmen så vi hade inga aning förutom att det skulle vara en skräckfilm men historien var ju tydligen gammal. Alla där inne satt och ba ''nu kommer Freddy nu kommer han'' och jag och Emelie ba wtf vilken jävla Freddy?!
Handlade om en kille som hette Freddy, som dödade ungdomar i deras drömmar. Påminde om ett simpsons-avsnitt som måste ha varit baserad på den där filmen hahaha. Vi hade iallafall skitroligt (även fast jag inte gillar skräckfilmer då jag skriker som en 3 åring) hahaha.
Får se ifall jag kommer våga sova själv nu... trodligtvis inte.


titta vad jag fick hem idag..

Hemsk dag i skolan idag, först spanska nationellaprov(!!) och sen svenska prov. Det här kommer bli en sjukt tråkig vecka..yeeey. Men Sara gjorde min dag mycket bättre iallafall, titta vad hon hade med sig till mig nu innan hon åker till London imorgon :D




En fet bok, 175 sidor, bara med bilder och text om Cristiano Ronaldo. Hur nice huh??


Du känner mig inte..

Så sluta låstas att du vet allt okej? Du vet ingenting om mig, finns det något jag stör mig grovt på är det folk som tror dom känner en fast dom inte gör det. Därför har jag den här bloggen, även fast jag inte skriver ofta så skriver jag vad jag vill. Och är inte som dig som skapar en bild av någon du inte känner. Behöver inte sånna som du i mitt liv. 

Älskar den här låten, visste du det? Nej det gjorde du inte! för du känner mig inte och tänkte att jag gillade något helt annat. precis det som är min poäng. 


DOSTANA


Tittade nyss på Dostana, hahaha så min humor. Två killar träffas en och det visar sig att dom båda vill flytta in i en tjejs skitfina lägenhet men hon vill inte bo med killar så då börjar dom spela ett bögpar men sen faller båda för henne och börjar göra alla konstiga möjliga saker. Inte så ofta jag brukar titta på bollywoodfilmer eftersom dom ska börja sjunga var tionde minut men den här var nice faktiskt. En stor nackdel bara, halva filmen är på indiska och den sim har översatt kan inte stava på engelska så man får gissa vad undertexterna ska vara ibland haha.


RSS 2.0