Det här är ju bara för grymt bra!!


OJDÅ glömde visst publicera det här igår haha

HISTORIAPROOOOOOOV, min hjärna är helt död efter att jag pluggat konstant sen jag kom hem. Typ därför jag skrivet det här inlägget, VARNING KOMMER BLI ETT INLÄGG OM PRECIS INGENTING, måste ta en paus och göra lite andra onödiga saker.. Ska titta på pearl harbor filmen snart eftersom provet handlar lite om det haha, smart tänkt där ;)
 
Vad ska jag skriva? Jag förlorade 50 kronor på den där jävla el clasico matchen (som för övrigt var astråkig, gult kort hit, gult kort dit.) Faan jag tjänade mycket mer pengar när jag hejjade på barcelona, förra CL finalen..300 kronor som inte satt helt fel haha. Men näää jag tål inte zlatan. Anledning till att jag nu hejjar på Real Madrid. Cristiano ronaldo eller zlatan..shit va svårt verkligen.


världens snyggaste utan tvekan.



 
(inte så dålig bil heller, hahahah)


Världens näst snyggaste


sean_faris_1216670051.jpg Sean Faris image by BabyAnarchist



Kollar runt lite på bloggar nu och hittade en blogg på första sidan.. hon skrev att hon skulle välja lilla sjöljungfruns prins och då tänkte jag på vem jag tyckte var sötast när jag var liten hahahhaa, alla disneys prinsar såg ju ut som största töntarna så min favorit när jag var liten var prisen i prinsen från egypten. SÅ nu vet ni en till helt ointeressant sak om mig haha.








107,5

Är det bara jag som inte får in radio 107.5 på radion?? Det funkar ju på iphonen och så?


The number 23

'
Såg nyss filmen the number 23, var beredd på att den skulle vara läskig för lucas sa det, och jag som brukar bli skiträdd för sånt  har redan skakat av mig känslan, skräckrädslan. Men ska inte ljuga, precis när jag kollat klart tittade jag på klockan och den var 23:5någonting hahaha paniiiik!
Juste såg jü på den där filmen med Adam brody...skitfilm, no shit den var verkligen tråkig/dålig.
Ska titta på CSI med bianca nu, är ju tre avsnitt i rad och har redan missat dom två första så får ser ifall jag fattar något.

alla affärer är ju stängda

Det där hatar jag med högtider och röda dagar, så suuuuurt! Ska se på In the land of women nu och sen gå ut iallafall för inne kan man ju inte sitta hela dagen haha. Någon som har sett den föresten, jag gillar ju adam brody så kommer trodligtvis gilla den (;

??????


Okej jag behöver hjälp, hur får man adore flash player till safari? (datorn säger ju hela tiden att man behöver stänga av safari innan men hur fan ska man då ladda ner det?) hmm dagens fundering: var finns alla datanördar när man behöver dom :(

svensk kille som vill vara kines..hahahhaha okej

Läste nyss en intervju om en kille som bara lyssnar på kinesiska låtar, haha okej? Han sitter där helblond och han säger att ifall han fick födas om skulle han önska att han föddes som en kines i kina... (billigare ipods eller vad e han ute efter?) okej nej men det räker hahah dagens garv var det iallafall. Hmm gillar ni låtar på andra språk? Nu när jag tänker efter det finns typ inga låtar jag lyssnar på som inte är på engelska, finns några få t.ex. i nian skulle jag hitta en låt så fick ta med hela albumet som var på franska. Sket ju fullständigt i dom franska låtarna eftersom jag inte fattade va dom sjöng och allt lät likadant men det fanns två låtar som faktiskt var bra.



Fattar som sagt inte ett piss men gillade beatet lixom, hahaha vrf blir det alltid så här när jag skriver inlägg, jag börjar tänka på en sak som leder till en annan sak som leder vidare till annan sak. Menar satte mig vid datan och skulle bara skriva om den där snubben som ville vara kines och slutar upp med att fransk musik wtf vilken koppling??!  
Aja ska åka till stan med hassääään nu, puss på er suckers som läser min skitblogg :)

STEP UP 3D

Första dans filmen i 3D!! kommer bli fucking gryyymt, kommer lätt sitta där på premiären hahaha

RSS 2.0