KOM IGEN OCH RÖSTA PÅ DOM HÄR DET ÄR BARA ATT KLICKA PÅ BILDEN ;)


GE MIG SOMMAR NUUUUU!!


.

Tänk ifall man kunde få gå på nåt sån där va?

fuerza chile..

...kanske man kan tänka sig att jag ska skriva men jag är bara halvchilenare och kan inte ens spanska så det vore muppigt men jag kan ge er den här låten jag hittade hihih :)

sjuk

Min hals är typ förstörd så stannade hemma från skolan idag men det är så jävla tråkigt så kommer gå till skolan imorgon vare sig min hals vill det eller inte.

Började iallafall titta igenom en gammal musikmapp på den gamla datan och hittade David Tavare låtar, shit hade glömt bort han helt och hållet! Han var en av dom artisterna som spelades 24/7 i min mp3 hahaha


kolla min mobiiiiiiiil :(

Gooodmorning bloggläsare (dvs Dilan *host*) hahah, jadu nu skriver jag ett inlägg bara för dig gud vad snäll jag är. Nej men klockan är 8:49 och det är söndag och jag kan inte sova för min hals har ett inre krig med mina halsmandlar eller något :( så det blir sorligare när jag skulle titta på kolckan för 4 minuter sen när jag vaknade.




Juuuuste..GREAT!!! eller rättare sagt ÅNGEEEST, sista b-day pengarna spänderas på att laga min iphone (sprickan e mycket större än vad som syns på bilden men den är urladdad och det syns inte så bra med svart bakgrund.) Dilan och Natta tyckte att det var väääldigt roligt (muppar ni e) hahaha fast några klockrena skämt lyckades dom få in så.

 Mötte Dilan runt 8 igår (skulle ha mött henne och natta klockan 2, sen klockan 3 sen klockan 4 jaa ni fattar. Sen vid åtta var vi för slöa för att göra nåt si jag och dilan åkte till liljeholmen och möte upp natta och hennes pojkvän som satt på donken och åt. (btw jag HATAR ordet donken.. vet inte vrf okej det går lättare att skriva så jag brukar också skriva det men folk som säger det..nej fan det går lika snabbt att säga mcdonalds, samma sak med BK snälla människor säg burgerking bara hahaha).


Händer idag då?  Ska ringa pablo sen och åka in och fixa mobilen eller så skulle vi göra det imorgon, skulle även titta på mp3:er men kommer inte ha råd så får fixa mobilen ist. SKA SÄLJA DEN FÖRESTEN (får en ny från abonemanget, men ska ha en iphone iallafall haha skulle inte överleva utan min iphone nu) SÅ EN IPHONE 3G (UPPDATERAD TILL 3GS), INTERESSERAD? SKRIV PÅ FACEBOOK OC VI KOMMER ÖVERENS OM ETT PRIS!!

Vill sova men kan inte så ska gå och titta på how i met your mother eller något och bara vara assur över att jag inte kan sova pga min jävla hals. Peace

att lyssna på james morrison är som att öppna en gammal dagbok, många minnen!


....

Den här killen är grym på att göra videos så spana in!!


RSS 2.0